Svenska S30 förbundet mår bra!

Under senaste året fick vi återigen ett nettotillskott av nya medlemmar vilket självklart uppmuntrar oss i styrelsen att jobba vidare med förbundet. Emellertid har många av oss varit med i styrelsen väldigt länge och lite förnyelse skulle inte skada. Är du medlem och och tycker att det skulle vara kul att ta förbundet vidare till nya höjder så hör av dej till någon av oss i styrelsen.
Är du ny båtägare och inte medlem än, så kika under fliken Förbundet/Bli medlem, så ser du hur man gör.
Det är nu femtio år sedan den första S30:an sjösattes vid Fisksätra Varv i Saltsjöbaden. Liksom de allra flesta andra S 30:or seglar den fortfarande omkring som om inget särskilt hade hänt och detta ska vi uppmärksamma med ett rejält kalas. Plats är inte spikad än, men det blir troligtvis lördag 18/06 någonstans i Stockholms skärgård med möjlighet att ansluta från landsidan. Håll koll på medlemssidorna, där kommer inbjudan.
Pandemin har gjort att vi inte har kunnat ha så mycket aktiviteter de senaste två åren, så aktivitetskontot är välfyllt och har du förslag på sommaraktiviteter, om pandemiläget tillåter, så finns det medel att hämta för t.ex. mat och dryck.
Årsmötet blir som förra året digitalt via Zoom. Inbjudan kommer med e-posten.